Posti toi jo tiistaina pakettikortin kun  kuumeen kuorissa makasin sängyn omana. Mies kävi hakemassa paketin ja se kainalossa nukuin välillä ja pikkuhiljaa aina hereillä ollessa availin. Aiemmin ei jaksanut pakettia kuvata eikä koneelle tulla päivittää.

Aloitetaanpa rakkaupaketin täydennyssarjasta, paketti oli jo aivan upea ja tälläisiä lisäyksiä tuli vielä siihen

* Pussillinen vanhoja autoja (miehelleni kuulemma, mistähän moinen ;), tosi osuva pussi, syö kuulemma ja joskus jos koristeeksi tarvitaan ostetaan uus pussi)

* Marianne crush-pussi (tää on hyvää, sekä linkkivinkki, mitä kannattaa kokeilla, täytyy käydä tsekkaa ku voimat antaa periksi)

* Sydän koristekuv ioita (aivan ihania!)

* Ihana sydän kortti jossa erittäin kaunis runo!

Nämä tosiaan lisäyksenä vielä aiempaan pakettiin, että huh huijaa! 

Sitten pääsiäisteemaan, paketti oli taas niin ajatuksella koottu ja aivan ihania juttuja täynnä:

* Pieni raastin (esim. suklaalle, tälläistä ei olekaan)

* 6 kpl Leivosmuotteja (näitä olen ihastellut mutta en ostanut)

* Sukaattipaketti ja appelsiinikuoripaketti (itse en hirveästi tykkää, mut isäntä pyyhkii kuolaa suupielistä)

* Keltainen elintarvikeväri (tämä olikin loppu jo aikoja sitten)

* Aurinkoströsseleitä purkki (ihanan pirteitä, varmasti monenlaista käyttöä löytyy)

* Paketti servettejä (ihania, tykkään)

* Pussillinen auringonkukan versot siemeniä (uus tuttavuus, mutta varmasti kokeilen, toivottavasti ei käy niin kuin SLY meinasi, että ainut mitä Rexulle on tällä kertaa niin nää jos tykkää =). Nimittäin aiempina vuosina on monesti tiputellut mun tomaattiviljelmät lattioille ja tuhonnut ne )

* Paketillinen kertakäyttö pursotinpusseja ja tyllia (nää on mun ehdottomia suosikkeja, en laiskuuttani viitsi pestä  oikeita pusseja, ei ekologista, mut annettakoon anteeksi!)

* Pääsiäiskortti kuten asiaan kuuluu

Kiitos SLY erittäin ihanasta paketista! Tykkään kaikesta ja varmasti ku tästä toivun niin katselen linkkivinkin ja kokeilen sitä. Tämä piristi sairasvuoteen omaa aivan mahdottaman paljon, sekä yllätit todella mieheni, hän ei uskonut mitä kuumeessa luin paperista niin piti sen itse vielä tarkistaa houraanko vai puhunko totta kuumeessa!

P.s. Tuossa aamulla ku tiskailin nuita tytön eilisiä tiskejä niin isäntä löysi sen edellisen kuukauden paketista tulleen rakkausballidi levyn ja laittoi sen soimaan mamman mieltä piristää!