Nyt on hirveän kiireistä ollut että blogi on elänyt hiljaiseloa jo jonkin aikaa, vai olisiko niin ettei ole oikeastaan mitään meillä erikoisempaa tapahtunut Silmänisku Ei vaiteskaan, ei ole ollut aikaa ku kaikkea mahdollista on ollut, sairastelusta häihin kategoriasta...

Rölli oli meillä yhden viikonlopun tuossa kyläsillä, niin ehdinpä jonkusen kuvan koiruliineista sentään ikuistaa... Joskus oli kamera sentään kohdillaan...

Joku mainitsi että edellinen kuva Röllistä valehteli koko että on oikeesti isompi niin tässäpä on vähän erilainen kuva siitä...

Jätkät ottavat mittaa toisistaan, ettepä uskokkaan että Rexu pärjää yllättävän hyvin. Tässä ehkä kokokin kertoo enemmän ku Rexu seisoo ja Rölli makaa Nauru

Näin sitä sitten kunnon riehumisien, iltalenkkien ja muutenkin rankkojen duunailujen jälkeen molemmille uni maittoi ja kovasti... Kummallakaan ei eväkään tärähtänyt ku kömmin hakemaan sängystä kameraa, että saa ikuistettua tämän autuaalisen rauhallisuuden Hymy

Viime viikonloppuna pyörähdettiin sitten Kuusamossa mutka, oli ystävien häät. Ihanat juhlat, niistä nyt ei ole kuvia ku unohtu toi kamera kotiin Yllättynyt. Pakkasta riitti, 24 astetta oli ku tultiin yöllä hääpaikalta nukkumaan...

 

Kovasti olen köökin puolella kokeillut uusia kattiloita, voi että oon tykännyt... Tässäpä tämän päivän terveysateria, kanaa ja riisiä, ja parasta valmistusaika vain 20 minuuttia ja lihat ihan irti luista... Kyllä on mahtava homma!

 

Samalla ku ruoka oli tulilla uusissa systeemeissä, niin olipa aikaa tehdä muutakin, ku ei tarvitse koko aikaa vahdata kattiloita... Niin ihmeellistä on tekniikka. Joten tekaisimpa tälläisiä piimäpullia, ihan kokeilumielessä, en oo aiemmin tehnyt. Ja pitäähän se testata ku työkamun 12-v poikakin tälläisiä tekee ihan itsekseen.

Piimäpullat a'la Katja.

Neiti tuossa jo maistelikin ja kuulemma oikein hyviä tuli! Ja mikä parasta, ei helpompaa voi olla, vaikka käy nopeana vierasvarana!

Ja ohjettakin ollaan keritty jo kaipailla elikkäpä näin se menee:

Piimäpullat

1 lasi piimää

1 lasi sokeria

1 dl öljyä tai 100 g sulatettua margariinia

1 muna

1 tl soodaa

2 tl leivinjauhetta

ripaus suolaa

ripaus kanelia (neilikkaa, kardemummaa tms.)

3 lasia vehnäjauhoja

 

Sekoita kaikki aineet keskenään. Nosta ruokalusikalla nokareita pellille (tai vuokiin niin ku mä). Paista ruskeiksi 200 astetta, noin 15-20 min.

 

Kokeilin tuossa muuten yhtenä toisena päivänä et jätin noi mausteet pois ja laitoin vanilijasokeria ja marianne crushia. Tein tupla-annoksen ja pussia mariannea, oli juuri hyvästi. Näitä vein viemisenä ku kävin Töpsävällä