Niin se kesäkuu loppupuolella, iski sitten kiireisen viikonlopun. Oli SRC-kisat Oulussa ja sinnehän piti mennä, jopa emäntä lähti mukaan, ku sinne oli tulossa tuttuja mitä ei ollut pitkään aikaan nähnyt ja sääkin näytti mitä parhaimmalta grillata itseä päivä ulkona Cool. Kyllä se helle hipoi 30 astetta ja ihan pilvettömältä taivaalta, tällä kertaa älysinpä jopa sujautua aurinkorasvalla niin ei tullut intiaaninahkaa pahastikaan Kieli ulkona.

Sunnuntaina vietimme sitten naapurin tytön 5-v päiviä, johon itse päivänsankari oli tilannut minulta pinkin kakun, jossa on tuoreita mansikoita, punaisia sydämen muotoisia karkkeja koristeena sekä salaatinlehtiä (sitruunamelissaa)Nauru, viimeisin jätettin pois, koska ajattelimme ettei pienet kuitenkaan syö sitä.

Eli pinkkikakku on seuraavanlainen:

1246431062_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Tein isoon sydämen muotoiseen kuivakakkuvuokaan. Kiitti Sartsa lainasta!

Välissä oli tuoreista mansikoista tehty rahkahyytelö ja kuorrutuksena värjättyä valkosuklaamoussea pursotettuna.  Välissä olevan rahkan tein niin että vaahdotin vaahtoutuvan vaniljakastikkeen ja siihen sitten laitoin rahkan sekä tuoreita mansikoita, ja päällinenkin oli ilman kermaa valmistettu, jostain kumman syystä.... Tämän perheen äidin massu mihin kakku matkasi ei kestä kermaa ei missään muodossa, niin pitää hivenen visioida. Mut lopputulos yllättävän hyvä! Rahka ei sisällä liian makea ku päällinen oli.

Eniten päänvaivaa tuotti noi koristeiden laittaminen, ku kakku ton mallinen, mutta pääasia oli että itse päivänsankari oli kakkuun erittäin tyytyväinen ja makuun myös Nauru