Pitkän harkinnan jälkeen otin viimeinkin osaa SLY eli Salainen Leivonta Ystävä rinkiin. Jännityksellä olemmekin neitin kanssa odotelleet, että milloinhan postilaatikkoon ensimmäinen SLY-paketti saapuu... Ja tänään se tapahtui, piristi niin ihanasti tätä hirvittävän kiireistä viikkoa

SLY-paketin teemana on lapsuuden herkut minkä mukaan paketit piti kasata Ystävälle. SLY:ni lapsuuden herkkuihin kuului perinteinen pulla erilaisilla täytteillä sekä marjapiirakat pullataikinaan. Paketista löytyi monipuolisesti kaikkea....

Kivalle talviselle paperille kirjoitettu kirjelmä sekä monta kivaa ohjetta, mitä pitää testata. Etenkin tuo peltipulla. Paketissa oli:

     * Kuivahiiva

     * Mantelilastuja

     * Kanelia

     * Kardemummaa

     * Kiss kiss karkkeja (Jotka jostain kumman syystä katosivat jo johonkin )

    * Silikoninen pullasuti

    * Fazerin mustikkasuklaata (tätä onkin jo pidempään harkinnut ostaa, mutta eipä ole linjat antanut periksi)

Nyt ku oikein ajatuksella luki tuota SLY:ni kirjoitelmaa, niin itselläkin tuli ihan lapsuus mieleen mummolassa, mummo leipoi aina marjoista pullataikinapohjaisia piirakoita. Itsellä on tullut tehtyä niitä vähemmän, mutta ehkäpä tässä kokeilen sitä vielä peltipulla ohjeella.

JA tuo tarina noista Fazerin parhaista karkkipussista oli niin totta, parhaita karkkeja ei ollut ku muutama ja niistä todella piti aina melkeimpä tapella.

Kiitos SLY ihanasta ja virkistävästä paketista! Jäämme jännityksellä odottamaan ensi kuun pakettia!