Niin se on viikot alkaneet kaikkien kiireiden keskellä uudessakin kodissa... Leivinuunia täällä ollaan ahkeraa lämmitelty, kun on tää Suomen kesä taas niin kylmä. Leivinuunissa olen testannut jo pullan ja sämpylän paiston. Perjantaina sit oikein kunnolla lämmitettiin ja mä kokeilin ekaa kertaa rieskan leivontaa. Siitä tuli hyvää (niin ainakin maistajat sanovat). Eilen sitten vähän vielä lämmitettiin lisää, että saadaan ruuat laitettua uunissa ja samalla sain ajatuksen, että kokeilempa sitä yhtä leipää, jonka ohjeen löysin 9-kierroksen SLY:ni blogista. Se oli todella hyvää Siitä voin kuvia seuraavalla leivontakerralla laittaa sekä ohjetta. Ei varmasti ollut viimeinen kerta ku sitä teen.

Kuvia saatte vielä odotella ku tuo huonekalufirma toilailee... Tulihan ne sängyt niin ku pitikin, mut ilman jalkoja. Eli meillä sängyt makaa lattialla. Perjantaina piti kaikkien viimeisten huonekalujen tulla, mutta eipä näkynyt. Eilen sentään joku vastasi puhelimeen (hänen epäonnensa), ja sanoin että jos niitä sohvia ei eilen tuoda, niin me tullaan tänään ja perutaan koko kaupat. Ymmärhän mä sen, että sitä ruokaryhmää ei voi tuoda, ku ei oo tehtaalta tullut, mutta voisi ne tavarat kuitenkin tuoda mitkä varastossa on. Mut puhelusta varmaan 2 tuntia meni niin meillä oli jo sohvakalusto sisään kannettuna. Nyt täällä verhoja laittelen ikkunaan, että ku saadaan kaikki viimeiseen kuosiin niin sitten saadaan niitä kuvia otettua.

Nyt takaisin verhojen kimppuun. Ensi viikolla pitäisikin paketti postissa tulla, että loput verhot saapuu. Neiti ku ei löytänyt mistään täältä kaupasta itselleen mieleisiä verhoja tai oikeastaan väriä. Mut sittenpä näätte mikä se väri on =)