Nyt on sitten palattu kotiin Thaimaasta, joka oli aivan ihana paikka ja sinne täytyy päästä uudelleen! Tässä jokunen kuva reissun päältä nautittavaksi. Lämpöä riitti 36-38 astetta varjossa joka päivä. Yhtenä iltana satoi varmaan 3 minuuttia vettä, siinä kaikki sateet.

Hotelli Print Kamala Resort, tosi ihana. Ja meillä kävi tuuri ku saatiin alakerran huoneisto eli päästiin siitä suoraan altaalle.

Kamala Beachin pääkatu, missä oli shoppailu mahdollisuudet, ravintolat, räätälit, siis aivan kaikki palvelut

Kuva rannalta

Yhtenä iltana käytiin FantaSea puistossa, aivan mahtava paikka, kannattaa käydä

Valkotiikeri, aika pelottova otus

Perhepotretti  kotoa löytyy myös samanlainen kuva FantaSea kehyksissä sekä sellainen missä silitetään tiikerin pentua ja syötetään (tästä ei omalla kameralla saanu kuvia ottaa ku ne otettiin pois)

Tässä rakennuksessa oli illan show joka oli tosi mahtava!

Meidän lippuun kuului myös buffet illallinen Phuketin suurimmasta seisovasta pöydästä

Alkupala pöytä

Pääruuat

Jälkkäripöytä, ei kaikki edes sopinut tähän kuvaan. sitten ku lähdettiin poissa niin huomattiin että siellä olisi ollut sushia ym. vielä eri pöydissä.

Koh Kai Nok saarella päivän reissu, ihanan valkoista hiekkaa ja kirkasta vettä

Snorklauskuva kaloista, joita siellä oli paljon.

Siam safarilla vesipuhvelin kyydissä, Ehdottoman ihana paikka viidakossa ja kaikkea kivaa nähtävää ja koettavaa. Ja buffetpöytä oli Thaimaassa kaikkein paras!

Krista toisen suomalaisen naisen kanssa lähdössä 30 minuutin norsuratsastukselle viidakkoon

Minä ja isäntä näköalapaikalla viidakossa norsun selässä. Nämä norsun ohjastajat eivät puheneet edes thai-kieltä, he olivat ihan oma heimonsa, mutta osasivatpa vähän suomea, kameramies huuteli meille että pusu pusu

Tuliaisena mammalle uudet rakennekynnet, ku omat kynnet katkeilivat ja menivät huonoksi muuton aikana. Eikä maksanut kuin 1500 BHT eli noin 30 €.